Autorijles

Per week kun je een of meerdere autorijlessen volgen. Een rijles duurt 45 minuten en vindt voornamelijk plaats in de stad Groningen. Gedurende deze tijd zal er intensief worden gelest. Veel van mijn cursisten volgen echter een blokles (dit is een dubbele autorijles). Het voordeel van een blokles is dat je verschillende instructie-onderdelen in één keer kunt afronden, waardoor je uiteindelijk een aantal rijlessen bespaart. Het aantal autorijlessen om goed te leren rijden is grotendeels afhankelijk van de leeftijd, aanleg en inzet van de cursist.

Het principe is simpel, in het begin zal er veel worden uitgelegd en eventueel worden voorgedaan, maar op een gegeven moment is het de bedoeling dat je het zelf gaat doen, dan ben je goed op weg!
Je vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart, zodat je goed voorbereid op het uiteindelijke rijexamen arriveert. De praktijklessen zullen in grote mate in het examengebied plaatsvinden, wat de kans van slagen aanzienlijk vergroot.

Je krijgt rijles van vaste, zeer ervaren, gedreven en niet-rokende instructeur. Je rijdt in een moderne auto, die comfortabel is en beschikt over airconditioning, cruise-control en navigatie.

Autorijschool Loor is een dynamische rijschool en is sinds jaar en dag een begrip in Groningen en omstreken! Klantvriendelijkheid, kwaliteit en service staan bij mij hoog in het vaandel. Ook is het ophalen en afzetten op verschillende plaatsen binnen Groningen geen probleem, zolang het maar van tevoren wordt aangegeven, zodat er rekening mee kan worden gehouden.

Ik richt me uitsluitend op het geven van autorijles waarbij het leveren van topkwaliteit tegen een scherpe prijs voortdurend wordt nagestreefd!Een goede rijopleiding is een investering in je eigen veiligheid en die van anderen!